Guldring med rutilkvarts og diamanter

6.950,00 kr7.450,00 kr

Smuk og romantisk guldring med rutilkvarts og diamanter. Lavet med inspiaration fra lærkegrene og passer perfekt til en afslappet bohemian stil.

*Ringen er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Er dette din størrelse, ændrer jeg denne ring til din størrelse. I dette tilfælde vil der være en leveringstid på op til 3 uger.

Læs mere om ringen længere nede.

Giv dette produkt

Føler du, at dette produkt er perfekt til en ven eller en elsket? Du kan købe et gavekort til denne vare!

Smuk, romantisk og håndlavet ring udført i 14kt guld (585), hvor en oval cabochon slebet rutilkvarts skaber fokus og prydes med en diamant i guldkugle på hver side. De er loddet forskud på for at give et lidt assymetrisk udtryk. Ringen er den oplagte selvkærlighedsgave og rutilkvartsen siges at skabe fokus. Den vil hjælpe dig med øge din motivation og viljestyrke. Ringen er lavet ud fra min lærkegrens smykkeserie og dermed er denne også lavet med inspiration fra lærkegrene, med deres grove overflade og kugler som knobberne på lærkegrene.

Rutilkvartsen er en bjergkrystal som består af nåle og denne har gyldne nåle. De fås også med sorte eller kobberfarvede nåle. Da det er en naturlig sten, er det altid spændende at se på rutilkvarts og deres nåle, som skaber karakter, personlighed og dybde. Ingen rutilkvarts er ens, nogle har mange nåle og andre har få.

Ringskinnen måler 1,6mm bred og 1,5mm tyk med en grov fræset overflade. Rutilkvartsen måler 7mm x 5,5mm. Diamanter er hver især 0.02ct TW / SI i alt 0.04ct.

Ringen er legende og let og passer så fint til et lidt afslappet og bohemian stil. Jeg har lavet det hele fra bunden af på mit guldsmedeværksted i Vejle.

Ringen kan sendes inden for en uge og kommes i bæredygtige materiale. Det guld jeg arbejder med, er 80% bæredygtig. Guldet kommer nemlig fra et firma, som får raffineret guldrester, gamle gulsmykker og guld fra den tekniske industri på et firma i Tyskland. Her bliver det smeltet om og legeret på ny, som jeg kan bruge og lave mine smykker af.

*Ringen er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Er dette din størrelse, ændrer jeg denne ring til din størrelse. I dette tilfælde vil der være en leveringstid på op til 3 uger.

Har du gamle guldsmykker liggende i gemmenerne der hjemme, er der også den mulighed, at du kan få det smeltet om og bruge det til at få lavet en ring, som minder om denne. Kontakt mig for at høre nærmere.

 

 

Yderligere information

Kategori

Ring

Materiale

14 karat guld

Ring Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sten

Rutilkvarts

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guldring med rutilkvarts og diamanter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X