Smykkeworkshop i Horsens

25. oktober 2020Den 10. november 2020 afholder jeg smykkeworkshop for første gang i caffeen GRUS city fra 17 til 19.

Vil du med på smykkeworkshop?


Nu har du mulighed for at deltage i mit smykkerworkshop, hvor du kan lave et sølvvedhæng til dig selv.


Det koster 450 kr. og billetten skal på bookes https://www.gruscity.dk/book/smykke-workshop

Der er 8 pladser og skynd dig at købe din billet.


Det foregår i GRUS city, en cafe hvor der er mange spændende aktiviteter samt har de et fint udvalg af kaffe, the, latter, sandwiches, juicer og meget mere, som du kan købe i løbet af workshoppen.


Sølvvedhænget er en rund sølvplade, som du kan dekorere og præge på forskellige måder. Du får et helt personligt og unikt sølvvedhæng ud af det. Du kan afprøve guldsmedeteknikker som hamre, save og fræse med micromotor.


Jeg guider dig igennem hele processen og du får også udleveret en kobberplade, som du kan øve på inden du arbejder med selve sølvvedhænget.


Det er også muligt at tilkøbe flere vedhæng i forskellige størrelser, så du f.eks. kan lave øreringe. Priserne ligger fra 30 kr og op til 500 kr for tilvalgsmulighederne. Derudover er der også muligt at få de smykker du laver forgyldt, dog vil du først kunne afhente dine smykker i Caffeen en anden dag.


COVID-19

I forhold til de nye restriktioner er det påkrævet at bære mundbind til workshoppen, der er masser af håndsprit og engangs handsker, så vi kan afholde workshoppen trygt.


Jeg glæder mig til nogle super hyggelige timer i Horsens og glæder mig til at møde dig og hjælpe dig til at lave et unikt og personligt vedhæng.


@gruscity Kongensgade 10, 8700 Horsens.